Світське життя

Елтон Джон заявив про завершення музичної кар’єри

today27 Жовтня, 2021 101

Background
share close

Відомий британський виконавець Елтон Джон оголосив про завершення музичної кар’єри. За його словами, після прощального туру він хоче приділити більше уваги своїй сім’ї.

Наразі співак готується до світового туру Farewell Yellow Brick Road. Через епідемію та травму йому довелось перенести частину виступів до 2023 року, пише Showbiz 24.

74-річний Елтон Джон каже, що готовий провести якісно час зі своїм чоловіком та дітьми. Зараз синам Закару та Іллі – 10 та 8 років. Співак зазначає, що незабаром вони вже стануть підлітками, а він не хоче пропускати важливі моменти в сім’ї.

Я не знаю, скільки часу мені залишилося на цій землі після цього. Знаєте, мені достатньо оплесків. Я не хочу продовжувати подорожувати. Я не хочу бути далеко від своєї сім’ї. Кожен день – це бонус. Я тверезий, я чистий і можу цінувати життя на життєвих рівнях, – заявив Елтон Джон.

Він додав, що коли його світове турне завершиться, йому буде вже 76 років.

John’s Farewell Yellow Brick Road: Final Tour почнеться в січні 2022 року в Новому Орлеані, штат Луїзіана. Заплановано 30 виступів у Північній Америці та Європі, а також у Новій Зеландії до 2023 року. В соціальних мережах Елтон Джон зазначив, що виступатиме на максимумі.

Незалежно від того, чи відбудеться це наступного літа у Франкфурті, чи на легендарному стадіоні Dodger Stadium на грандіозний фінал у Сполучених Штатах, я не можу дочекатися, щоб побачити вас усіх на дорозі востаннє. Це був неймовірний тур досі, сповнений найдивовижніших максимумів, і я з нетерпінням чекаю на те, щоб залишити з вами більше чудових спогадів на цих останніх шоу, – заявив світовий виконавець.

Останній європейський етап туру перенесли з 2018 року через травму коліна, а згодом – світову пандемію. Натомість співак отримує задоволення від поновлення концертів і зазначив, що “реакція фанатів” змушує його “душу стрибати”.

Читайте також:

Легендарний британський музикант Елтон Джон випустив новий альбом The Lockdown Sessions, записаний під час карантину

 

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%