Новини кіно та ТБ

Блейк Лайвлі вагітна вчетверте (фото)

today16 Вересня, 2022 85

Background
share close

Схоже, невдовзі 35-річна актриса знову стане мамою

Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі © gettyimages.com
Американська актриса та зірка серіалу “Пліткарка” Блейк Лайвлі вагітна. Про це дізналися ЗМІ під час її виходу на щорічному саміті Forbes Power Women’s у Нью-Йорку, де Блейк з’явилася із округлим животом.

На заході вагітна Блейк з’явилася у золотистій сукні з паєтками, у масивних сережках-кільцях, з атласною пов’язкою на голові та численними кільцями. Образ актриса доповнила бежевими туфлями на високих підборах.

Зазначимо, Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс виховують трьох дочок: 7-річну Джеймс, 5-річну Айнезу та дворічну Бетті. Пара познайомилася під час зйомок фільму. Весілля відбулося 2012 року.

Подружні стосунки Блейк Лайвлі та Райана Рейнольдса є прикладом для багатьох пар. Актори постійно жартують один з одним і без сорому розповідають інтимні подробиці спільного життя.

Винятком не став і той випадок коли Райан Рейнольдс прийшов на шоу The Tonight Show. У розмові з актором Джиммі Феллон поцікавився, як поживає його дружина та діти. Але, крім того, щоб відповісти на запитання, Рейнольдс вирішив випередити опонента і заздалегідь розповів, як у них інтимні справи з Блейк Лайвлі.

 

Ти знаєш,  все добре. До речі, жодних особистих питань про Блейк. Вона чудова. Секс абсолютно нормальний,

— пожартував Райан Рейнольдс.

Втім, на цьому актор вирішив не зупинятися і продовжував жартувати над Джиммі Фелоном. Коли ведучий сказав йому, що навіть не збирався питати про інтимні подробиці їхнього подружнього життя, Рейнольдс одразу ж присік можливі запитання.

 

Ей, ей, ей! Натисни на гальма, Джиммі Фелон. Я просив жодних особистих питань, а ти відразу ж розпочинаєш справу?

— продовжив актор.

 

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%