Новини кіно та ТБ

Довга доба: дивіться онлайн документальний фільм Алана Бадоєва

today7 Березня, 2024 1306 8

Background
share close

Фільм “Довга доба” Алана Бадоєва вийшов на великі екрани 10 лютого 2024 року. Через кілька тижнів документальну стрічку виклали на ютуб.

Картина “Довга доба” – документальна. Вона розповідає нам про сучасну історію України. А створена вона з 12 тисяч історій наших земляків. Фільм, який триває 120 хвилин, – про минуле задля майбутнього.

Довга доба
Оригінальна назва мовою фільму: Довга доба
Жанр: документальний
Країна: Україна
Режисер: Алан Бадоєв
Тривалість: 121 хвилина
Дата виходу: 10 лютого 2024 року
Зауважимо, що для фільму використали 200 годин відео. Кожен кадр у цій стрічці зняли самі українці на свої пристрої. Картина розповідає про життя та виживання, спротив, єдність, а також відважні вчинки українців.

“Сьогодні шлях українців по всьому світу єдиний. Ми поділяємо моменти щастя, горя, а найголовніше – єдності. На війні, в добрих справах та у спільних спогадах. У ці тяжкі часи нам всім потрібно натхнення. Цей фільм – про хоробрих людей та їхні особисті історії, водночас він про кожного з нас. І я з радістю запрошую кожного з вас до перегляду. Ми не просто зануримось у спогади перших місяців повномасштабного вторгнення, а закарбуємо їх у нашій пам’яті заради спільного майбутнього українців, сповненого перемог”, – висловився Алан Бадоєв.

Генеральний продюсер “1+1” Максим Кривицький наголосив, що “Довга доба” – український проєкт, який матиме найбільше міжнародне поширення. За його словами, нам важливо, щоб українське слово, правда про Україну та те, що відбувається, звучало голосніше на весь світ, і щоб про нас не забували.

Зараз нам треба говорити голосніше про себе і створювати контент, який буде викристалізовувати нашу націю і залишить нашим нащадкам розуміння, що ми все життя робили правильні кроки і наша країна здобула Перемогу у цій кривавій війні,
– наголосив Максим Кривицький.

Зауважимо, що напередодні других роковин повномасштабного вторгнення у рамках стратегічного засідання послів та членів НАТО у Брюсселі відбувся спецпоказ “Довгої доби”. Звернімо увагу, що це історичний момент для українського кінематографа.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%