Новини кіно та ТБ

Фільм “Джокер: Божевілля на двох” провалився у прокаті

today8 Жовтня, 2024 17

Background
share close

Продовження оригінального фільму 2019 року, яке вийшло в кінотеатрах минулого тижня, попри очікування, зібрало трохи менше ніж $40 млн у прокаті США. Також стрічка “Джокер: Божевілля на двох” отримала найнижчий рейтинг CinemaScore в історії коміксів.

Американська зірка Леді Гага, яка доєдналася до Хоакіна Фенікса у фільмі “Джокер: Божевілля на двох”, розчарована великою кількістю негативних реакцій на нову драму Тодда Філліпса, пише Еспресо з посиланням на Daily Mail.

Інсайдери повідомили, що 38-річна Гага збентежена відсутністю любові до її ролі Гарлі Квінн, тоді як 49-річний Хоакін Фенікс за роль Джокера у 2019 році отримав “Оскар”.

“Гага здивована реакцією на “Джокера 2″ і вражена тим, що люди не люблять його після відгуків критиків, які він отримав перед прем’єрою. Вона вклала стільки душі у фільм і дуже поважає фанатів коміксів DC”, – зазначило джерело.

Також повідомляють, що її команда вже розглядає інші проєкті, які вони могли б розгорнути. Команда Леді Гаги хоче якомога швидше відсторонитися від “Джокера 2”.

Але, попри несхвалення шанувальників, друге джерело стверджує, що Леді Гага не дозволяє цьому досвіду перешкоджати її поверненню на великий екран. Співачка навіть, імовірно, розглядає фільм Квентіна Тарантіно.

“Вона думала, що цей фільм (“Джокер: Божевілля на двох”, – ред.) може принести їй номінацію на “Оскар”, особливо тому, що перший фільм мав такий успіх, і Хоакін отримав Оскар”. Тепер вона хотіла б отримати роль у наступному й останньому фільмі Квентіна Тарантіно. Ніхто не знає, що це буде, але вона хоче пройти прослуховування. Вона збирається наполегливо лобіювати зустріч з ним після того, як буде представлений сценарій. Для неї це важливий момент для участі”, – додав інсайдер.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%