Новини кіно та ТБ

Netflix заговорив українською: сервіс запустив локалізовану версію сайту для України

today2 Жовтня, 2021 172 5

Background
share close

Бігом дивитися “Бріджертони” і “Корону” на українському Netflix

новинки кiно
Netflix заговорив українською © пресслужба
Всесвітній провідний розважальний сервіс Netflix запустив сьогодні локалізацію в Україні — netflix.com/ua. Відтепер українські глядачі матимуть змогу насолоджуватися локалізованим інтерфейсом з відомими фільмами та серіалами Netflix, які будуть доступні не лише з українськими субтитрами, а й дубльовані українською мовою. Отже, українська стала однією з більш ніж 30 мов, якими Netflix доступний в усьому світі.

Майже через шість років після запуску англомовного сервісу в Україні ми раді запропонувати нашим глядачам сервіс повністю українською мовою. Дуже добре, що тепер багато улюбленого контенту, включно з відомими фільмами та серіалами Netflix, доступно українською мовою. Наша головна мета — забезпечити найкращі обслуговування та розважальний контент для глядачів із повним доступом до фільмів, серіалів і шоу на всіх екранах у будь-який час і в будь-якому місці,

— заявили в Netflix.

Netflix пропонує своїм глядачам абсолютно новий спосіб розваг — повний миттєвий доступ на планшетах, смартфонах, комп’ютерах та ігрових консолях до фільмів, серіалів і шоу, якими можна насолоджуватися будь-де та будь-коли. Багато кінохітів, популярних серіалів, документальних фільмів, авторських кінострічок, комедій, програм для дітей та останніх новинок доступні в усьому світі, і все це можна переглянути одразу. Глядачі мають змогу дивитися контент, ставити на паузу та продовжувати перегляд без реклами або зобов’язань.

Серед найулюбленіших серіалів та фільмів Netflix в Україні глядачі вже можуть переглянути супергеройський серіал “Академія “Амбрелла””, створений на основі коміксів, захопливий костюмований серіал “Бріджертони”, комедійно-драматичний серіал “Сексуальна освіта2, біографічну історичну телевізійну драму “Корона”, комп’ютерно-анімаційний науково-фантастичний повнометражний мультфільм для всієї родини “Мітчелли проти машин”, мінісеріал “Ферзевий гамбіт” та багато інших.

Netflix прихильно ставиться до України, тож надає українським глядачам найкращі з можливих послуг. Вже сьогодні абоненти можуть насолоджуватись ексклюзивним контентом в форматі Ultra HD 4K та HDR і переглядати  фільми й серіали в режимі Dolby Digital Plus 5.1 з об’ємним звучанням. Передові алгоритми рекомендацій з прив’язкою до п’яти профілів у межах однієї підписки допомагають кожному знаходити розважальний контент для себе.

Netflix надає змогу користувачам мобільних пристроїв контролювати об’єм трафіку, використаного для перегляду контенту.  Для тих, хто користується сервісом Netflix у дорозі, можна без проблем завантажити більшу частину каталогу на мобільний пристрій та переглядати контент пізніше без підключення до інтернету, отримуючи максимум від часу, коли відсутній мобільний зв’язок, наприклад, дорогою до роботи.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%