Новини кіно та ТБ

Перший тизер українсько-французького серіалу “Перевізниця” (ВІДЕО)

today8 Липня, 2023 478

Background
share close

В мережі з’явився перший тизер серіалу “Перевізниця“, який знімає Starlight Media разом із французькою Gaumount, найстарішою постійно діючою кінокомпанією світу.

Перевізниця” – це 10-серійний драматичний серіал. В центрі розповіді – історія українки Лідії, професійної психологині. Коли в лютому 2022 року починається повномасштабна війна, вона ухвалює рішення залишитись та стати перевізницею для людей, що прямують до більш безпечних місць чи шукають коханих.

серіал про війну перевізниця український стб
Кадр із серіалу “Перевізниця”

Автомобіль Лідії стає місцем безпеки, а кожна поїздка — сеансом терапії, в якій вона допомагає пасажирам розповісти про свої страхи, надії та мрії, перш ніж вони дістануться до місця призначення. У головній ролі знялась українська актриса Анастасія Карпенко, нагороджена Премією Локарно.

Прем’єра тизеру відбулася 29 червня, на 16-му Українському маркетинг-форумі в межах спецсекції, присвяченої українському культурному продукту.

Фільмування розпочалися на Київщині в березні 2023 року. Ми вже завершили перший пул знімань, до яких зокрема долучились і французькі актори. Кожного дня в роботі над цим серіалом, ми відчуваємо – світ з нами, і в нас є історія, яку ми маємо йому розповісти”, – зазначив Євген Тунік, шоуранер “Перевізниці”.

серіал про війну перевізниця український стб
Кадр із серіалу “Перевізниця”

“Це історія про всіх нас – тих хто залишився, і тих хто був вимушений поїхати заради пошуку безпеки чи своїх близьких, – каже маркетинг-директорка Starlight Media Олена Мартинова. – Розповідь про українську жінку і силу людських історій, що завдяки кіномові знайдуть розуміння та відгук далеко за межами українських кордонів”.

серіал про війну перевізниця український стб
Афіша серіалу “Перевізниця”. Прем’єра – лютий 2024 року

Серіал об’єднав довкола себе міжнародних продюсерів і вже має підтримку 8 європейських мовників, зокрема ZDFFrance TelevisionSRF. Премʼєра “Перевізниці” в Україні запланована на 2024 рік на телеканалі СТБ.

Фото: надані СТБ

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%