Новини кіно та ТБ

Стівен Фрай просидів ранок в бомбосховищі Києва: емоції та фото з укриття

today7 Вересня, 2023 81

Background
share close

Фрай знаходиться в Києві. Сьогодні зранку він відчув те, що українці терплять більш ніж 1,5 року.

Стівен Фрай опублікував пост про те, як ховався в бомбосховищі під час ранкової атаки росіян 6 вересня на Київ. Комік описав, як це відбувалося та розповів про свої емоції. Також він показав незламну столицю та її мешканців, які повертаються до звичайного життя після відбою.

Стівен розповів, що прокинувся о 4:45 від наполегливого голосу, який наказував усім у готелі спускатися до бомбосховища.

“Отже, ми тут. Хтось показав мені додаток (повітряної тривоги – ред.): як бачите, погоджуюсь з наказом залишатися в укритті. Отже, ми всі в підвалі готелю. Кавоварка. Лежаки. Люди весело сміються та балакають”, — пише Фрай у своєму Instagram.

Актор зізнається, що поки що, на щастя, не чув ні звуків дронів, ні звуків ракет.

Також Стівен розповів про вибухи в столиці.

“Година минула, але все не ясно. Фактично нове оголошення “Зверніть увагу, в місті вибухи. Залишайся в укритті”. Деякі гості готелю знизали плечима і повернулися до своїх номерів 10 хвилин тому, але тепер сором’язливо з’являються знову…”, — пише він.

Коміка, який просидів декілька годин в бомбосховищі готелю, підтримують його фанати. Українці дякують за те, що Стівен ділиться власним досвідом та просять його бути в безпечному місці.

До речі, Фрай опублікував фото з бомбосховища. Він жартує, що “протупив” та не взяв із собою ноутбук. Відвідувачі готелю, які взяли ці гаджети з собою, почали працювати прямо в укритті.

Насамкінець, комік виклав фото незламного Києва.

Відбій — і життя знову триває в Києві,

— пише Фрай.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%