Новини кіно та ТБ

У мережі з’явився тизер-трейлер фільму за мотивами повісті Кузьми “Я, “Побєда” і Берлін” (ВІДЕО)

today7 Жовтня, 2021 194

Background
share close

Навесні 2022 року вийде фільм “Я, “Побєда” і Берлін” за мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка з гурту “Скрябін”.

 

У 2006 році Андрій Кузьменко видав свою першу книгу “Я, “Побєда” і Берлін” – історію про музиканта, який з другом подорожує до Німеччини на старій машині. У 2020 році стартували зйомки фільму, а сьогодні вийшов перший тизер-трейлер, пише Слух.

Режисерка — Ольга Ряшина (“Секс і нічого особистого”). Опис до стрічки звучить так:

“Шалені 90-ті. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій “Побєді”. Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий “Мерс”. 

Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям із гурту — встигнути на виступ. Уже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.”

Ролі зіграли українські актори Іван Бліндар (“Коли падають дерева”, “Сквот32”), Володимир Гева (“Мій хлопчику”) та Марія Стопник, яка знімалася в нашумілому кліпі “i_ $ uss” гурту “Ленинград”, а також серіалі “Секс, інста і ЗНО”.

Дивіться тизер-трейлер фільму “Я, “Побєда” і Берлін”:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%