Музичні новини

Alyona Alyona презентувала зворушливу пісню про Маріуполь (ВІДЕО)

today19 Вересня, 2022 91

Background
share close

З початку повномасштабної війни Alyona Alyona випустила чимало пісень. Одну з них реперка присвятила Маріуполю. Вона зачитала про “Азовсталь”, драмтеатр і присмак солоного моря.

Про тимчасово окупований Маріуполь Alyona Alyona заспівала для проєкту “Хоробрі міста” від Ukraїner. У рамках цієї ініціативи артисти присвячують віршовані рядки містам, до яких дібрався “рускій мір”, пише Шоубіз 24.

У композиції “Маріуполь” Alyona Alyona згадала і про розквіт міста після першої окупації 2014 року, і про страждання, які пережили місцеві цьогоріч, про героїв “Азовсталі” та про потрощені будинки і зруйновані долі.

“Через вісім років після звільнення від проросійських бойовиків Маріуполь знову окупований. Сьогодні ми знову боремося за його повернення”, – прокоментували в Ukraїner.

Треком “Маріуполь” реперка нагадала, що ми боремося за Азовське узбережжя й вихід до набережної через залізничні колії, за фестивалі й фонтани, за унікальний храм, оздоблений петриківським розписом, за Драматичний театр, за “Азовсталь” і за кожного маріупольця.

Дивіться відео alyona alyona — Маріуполь. Хоробрі міста:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%