Музичні новини

Арсен Мірзоян про дружбу між чоловіком і жінкою — прем’єра треку “Подружка”

today2 Квітня, 2021 1290

Background
share close

Співак представив кліп на трек, який увійде в майбутню платівку, приурочену 10-річчю кар’єри

Арсен Мірзоян, який цьогоріч восени відсвяткує 10 років творчої діяльності, готує до круглої дати реліз студійного альбому. Наразі артист презентував нову пісню з майбутньої платівки. Авторський трек має назву “Подружка”.

Коментуючи її сенс, Мірзоян вдався до розмірковувань на тему дружби між чоловіком та жінкою:

Кажуть між чоловіком і жінкою дружби бути не може. А де межа? Ви не кохаєте один одного і про спільне життя — ані розмов, ані думок. При цьому вам добре разом в одній компанії, ви розумієтесь і так само шукаєте свою половинку, як і “подружка”. Секс по дружбі? Лишаючись сам на сам з нею, обидва усвідомлюєте: “а чом би й ні?” А головне — довіряєте один одному, між вами відсутні ревнощі, як маркер уприватнення. І ще вона об’єктивно на твоєму боці, бо дійсно друг.

Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян © прес-служба

 

Прем’єра пісні “Подружка” супроводжується відеороботою. Режисер кліпу Віктор Скуратовський вдався до символічних контрастів. Так, чорно-білі кадри зображують самотність героя у натовпі малознайомих облич. На інших —  герой мріє про велике кохання та занурюється у сині води справжніх почуттів. До речі, саме для екранізації цієї сцени Арсену Мірзояну довелося знятися під водою без дублерів.

Трек “Подружка” доступний на всіх цифрових платформах.

 

 


 

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%