Музичні новини

Беz Обмежень випустили кавер на відому пісню Скрябіна “Мовчати” (АУДІО)

today17 Грудня, 2021 660

Background
share close

Український рок-гурт Беz обмежень представив кавер на відомий трек Кузьми Скрябіна під назвою “Мовчати”. Це один із 16 саундтреків до фільму “Я, Побєда і Берлін”.

Фронтмен Беz обмежень Сергій Танчинець раніше вже презентував кавер на Мовчати – він був присвячений четвертій річниці з дня загибелі Андрія Кузьменка, повідомляє Life Fakty.

Коли продюсери фільму “Я, Побєда і Берлін” звернулися з пропозицією створити кавер пісні, ми без вагань погодилися. Ми не були з Андрієм друзями, але я з великою повагою ставлюся до його творчості. Особливо мені до вподоби пісні раннього періоду. Я без перебільшення вважаю його символом української музики, – сказав Сергій.

Слухайте пісню БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – “Мовчати”:

Кавер треку отримав сучасне рок звучання, його доповнили новим драматичним настроєм, проте зберегли характер та зміст, які заклав Кузьма.

Насправді мені дуже цікаво подивитися, як буде екранізовано книгу “Я, Побєда і Берлін”, цікава гра акторів та поєднання музичного ряду, до якого нам випала честь бути причетними, – зазначив Танчинець.

Нагадаємо, фільм “Я, Побєда і Берлін” створений за книгою Андрія Кузьменка. В основі сюжету кінострічки лежить історія звичайного хлопця, музиканта-новачка Кузьми, який за три дні до концерту вирушив зі своїм другом Бардом до Берліна на старій Побєде. Події розгортаються в 1990-ті роки.

Нещодавно, кавер на трек “Старі фотографії” представив й інший український виконавець MONATIK.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%