Музичні новини

“Безсердечний” The Weeknd: співак презентував новий сингл “Heartless” (СЛУХАТИ АУДІО)

today27 Листопада, 2019 316

Background
share close

The Weeknd офіційно розпочав новий розділ виданням нового синглу. Після соцмережевого посту, яким він підтвердив дату релізу, канадський артист, як й обіцяв, представив «Heartless» 26-го листопада.

На відміну від пісень із останнього мінідиска «My Dear Melancholy», його нова композиція має оптимістичнішу мелодію та більш гіп-гоповий настрій, повідомляють на сайті М1.

У трекові виконавець розповідає про безрезультатні намагання бути ліпшою людиною, оскільки він усвідомлює, що безсердечний:

«Я повернувся на свій шлях, бо я безсердечний. Усі ці гроші і цей біль зробили мене безсердечним. Кажу: я безсердечний. Намагався бути кращою людиною, але я безсердечний».

 

The Weeknd почав дражнити виданням свіжого репертуару на початку цього тижня, написавши під своїми обліківками в соцмережах, що «осінь починається вже завтра». Потім він повідомив:

«Сьогодні вночі ми розпочинаємо психотичний розділ, від якого тане мозок, поїхали».

Окрім «Heartless» у співака з’явилася ще одна нова пісня під назвою «Blinding Lights». Шанувальники також дізналися про реєстрацію авдіотвору під назвою «Like Selena». Назва спонукала шанувальників думати, що в пісні йтиметься про колишню дівчину виконавця Селену Ґомез.

Поки невідомо, чи будуть «Like Selena», «Heartless» і «Blining Lights» включені до майбутнього четвертого студійного альбому The Weeknd’а. Переможець «Греммі» працює над альбомом з минулого року.

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%