Музичні новини

Дивіться нове музичне відео Олександра Положинського та Був’є “Гасли ми”

today9 Листопада, 2021 208

Background
share close

Олександр Положинський та Був’є презентували спільну роботу – пісню і кліп “Гасли ми”. Трек увійде до майбутнього альбому проєкту.

Наразі триває студійна робота над альбомом Олександра Положинського та Був’є. Сім запланованих пісень перебувають на різних стадіях готовності. Але композиція “Гасли ми” стала першою, яку музиканти вирішили презентував слухачам, повідомляє Volynnews.

“Можливо, когось цікавить, чому трек представляє не просто Був’є, а ще й Олександр Положинський. Усе просто. Був’є зараз існує лише як студійний проект, а нові пісні якщо й звучатимуть колись наживо, то лише в моїх сольних концертах. Принаймні, поки такі плани. Тому я вирішив додати окремо ще й своє ім’я, щоби потім було легше орієнтуватися тим, хто не дуже орієнтується в хитросплетінні моїх творчих проявів”, – пояснив Олександр Положинський.

Окрім того, Олександр Положинський працює над збіркою каверів з репертуару Тартака. У ній музикант реалізовує концепцію зібрати кавери від тих артистів, з якими раніше не мав творчих дуетів.

“Пісні з різних часів, у різних баченнях і стилістиках – саме те, що треба. Якщо ще ті музиканти, які пообіцяли закінчити свої версії найближчим часом, впораються за тиждень-два, то ще є шанс, як і хотілося, видати цю збірку на початку грудня, або хоча б до Нового року. Але і в наступному році теж можна. Прикро тільки, що не всі, кого я хотів би бачити і чути в цьому альбомі, змогли й захотіли. Ну, може, потім вони зможуть і захочуть, тоді можна буде і другу збірку видати”, – прокоментував Положинський.

Слухайте пісню Олександр Положинський та Був’є – Гасли ми:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%