Музичні новини

Другий сезон “Перших ластівок”: улюблені актори в нових ролях

today25 Липня, 2020 403

Background
share close

Новий сюжет і легенда українського кіно – чого варто очікувати від серіалу Нового каналу?

Олександр Бегма, Олег Гоцуляк, Олександр Рудинський, Таїсія Щурук, Максим Девізоров
Олександр Бегма, Олег Гоцуляк, Олександр Рудинський, Таїсія Щурук, Максим Девізоров © прес-служба Нового каналу

Коли восени минулого року Новий канал випустив у ТБ-політ “Перших ластівок“, про серіал говорила вся країна. Підняті в ньому теми так зачепили і вразили суспільство, що його подивилися мільйони глядачів, а проморолики перемогли на фестивалі Ukrainian Design: The Very Best Of. Титри, концепт лого і соціального проморолика отримали срібло на тому ж фестивалі. Але це не головне, адже “Перші ластівки” допомогли сотням підлітків – після перегляду серій вони телефонували на гарячу лінію “Ла Страда-Україна” й відверто ділилися своїми проблемами.

  • Сюжетне ноу-хау

Перше, про що варто попередити глядача, – він побачить нову історію з новими персонажами. Сюжетні лінії Дена, Ніка, Феді, Лери та Каті завершилися в першому сезоні. А ось про Друга ми ще почуємо.

Спочатку я хотів написати продовження історії першого сезону, але відразу зрозумів, що це згубна ідея – всі лінії персонажів були закриті. Якби продовжив минулорічну історію, це була б фабула, висмоктана з пальця. Тому ми першими в Україні вирішили створити серіал-антологію. Для мене це ризик, адже глядач буде чекати нових героїв. До такого формату в нас поки що не звикли, але до “Американської історії жахів” свого часу теж звикали, тож будемо потихеньку привчати глядача

зізнався сценарист і шоуранер серіалу Євген Тунік.

Пояснюємо: “Американська історія жахів” – один із найвідоміших серіалів-антологій. Їх “фішка” в тому, що кожен сезон задуманий як самостійний міні-серіал з власною сюжетною лінією, але головні актори можуть переходити з сезону в сезон. Ще один популярний приклад серіалу-антології – “Чорне дзеркало”.

Перші ластівки

© прес-служба Нового каналу
  • Улюблені актори в несподіваних амплуа

Хоча персонажі другого сезону “Перших ластівок” й нові, більшість ролей зіграють актори з першого сезону – Олександр Рудинський, Максим Девізоров, Максим Самчик, Олег Гоцуляк, Таїсія Щурук, Олександр Бегма, Вікторія Литвиненко.

Ще під час підготовки до зйомок другого сезону ми запропонували акторам “Перших ластівок” зіграти нових персонажів. Але кастинг через це не був скасований. Нарівні з іншими акторами вони проходили відбір, всі були в однакових умовах. І ролі отримали ті, хто зміг на 100% вжитися в нові образи. Моїм головним завданням як продюсера було розгледіти в акторах нові грані. Тому Саша Рудинський грає абсолютно нову для себе роль, а героїня Таї замість забитої дівчинки стала секс-бомбою. Ці несподівані перевтілення дуже здивують глядача!

каже Тунік.
Олександр Рудинський
Олександр Рудинський © прес-служба Нового каналу

До речі, Олександр Рудинський відсвяткував на майданчику свій день народження, і вважає старт зйомок одним з подарунків до свята. Адже після першого сезону актори “Перших ластівок” стали більше ніж просто колегами.

Ми з хлопцями та дівчатами часто спілкуємося, ходимо на вистави одне до одного, перетинаємося на пробах. І я в захваті від того, що знову опинилися на майданчику “Перших ластівок”. Ми всі змінилися, стали розумнішими, мудрішими. Дуже кайфую, що знову будемо проводити разом багато часу і створювати щось надзвичайне!

радіє Максим Девізоров.

Максим Девізоров

Максим Девізоров © прес-служба Нового каналу
  • Нові обличчя та легенда українського кіно

Не обійшлося й без поповнення в акторському касті. У другому сезоні ви побачите талановитих молодих актрис Анастасію Пустовіт (відома за головними ролями у фільмі “Коли падають дерева” і серіалом “Таємниці”) та Анастасію Рулу (зіграла головну роль у серіалі “З вовками жити…”), а також добре відомих Віталія Салія, Романа Ясиновського, Олену Стефанську.

У процесі написання сценарію з’явилися нові персонажі. Ми навіть проводили додаткові проби

пояснив шоуранер серіалу Нового каналу.

А ще у другому сезоні “Перших ластівок” з’явиться легенда українського кіно. Про кого саме йдеться, розповімо трохи пізніше. А поки зйомки в самому розпалі, маєте чудову нагоду переглянути перший сезон гостросоціального серіалу Нового каналу!

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%