Музичні новини

Джастін Бібер і Гейлі вперше стануть батьками — фото вагітної моделі

today10 Травня, 2024 42

Background
share close

Доки деякі розпускали плітки, ніби Джастін Бібер і його дружина Гейлі на межі розриву, подружжя готувалося оголосити про важливу новину.

Співак і модель опублікували в інстаграмі зворушливі кадри, на яких можна побачити вагітний животик Гейлі. Дівчина позує в білій сукні з фатою, а Джастін одягнений у широкі чорні штани, білу футболку і куртку зі штучного хутра.

Пара залишила допис без підпису.

Гейлі Бібер вагітна - фото 612571
Гейлі Бібер вагітна / Instagram
Джастін Бібер і Гейлі стануть батьками - фото 612572
Джастін Бібер і Гейлі стануть батьками / Instagram
Гейлі Бібер і Джастін чекають на народження первістка - фото 612574
Гейлі Бібер і Джастін чекають на народження первістка / Instagram
Джастін Бібер з дружиною Гейлі - фото 612573
Джастін Бібер і Гейлі / Instagram

 Всі схвильовані, особливо – майбутня бабуся, Патті Маллетт. Так, вона вийшла в Instagram, аби поділитися своїм захопленням із 1,7 мільйонами підписників.

У щирому дописі Патті, яка виховувала Джастіна як мати-одиначка в Торонто, висловила свою безмежну радість і передчуття нового етапу в їхньому житті. “Вітаю @justinbieber і @haileybieber!!! Моє серце переповнене. Яка захоплива нова пригода. Дуже вас люблю!”, – написала вона, радіючи майбутньому поповненню в їхній родині.

“Я так довго чекала цього дня, і тепер, коли вони розділили його, я нарешті можу відсвяткувати з вами”, – пояснила вона, її голос тремтів від хвилювання: “Боже мій, я буду бабусею – о, Боже мій… о, Боже мій – слава Богу”.

Патті без вагань висловила свою впевненість у майбутніх батьківських навичках Джастіна і Хейлі, передбачивши, що вони будуть “найкращими батьками на світі”. Її ентузіазм щодо їхньої нової подорожі відображає не лише її любов до сина, але й глибоку прихильність до невістки Хейлі, яку вона відкрито прийняла як ще одну дочку. Дійсно, зв’язок між Патті та Хейлі надзвичайно міцний. Лише минулого місяця Хейлі привітала Патті з днем народження, назвавши її “прекрасною свекрухою” і “ще одною дивовижною мамою”.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%