Музичні новини

DZIDZIO переспівав “То моє море” Скрябіна

today23 Січня, 2022 672 2

Background
share close

DZIDZIO (Михайло Хома) записав кавер на хіт “То моє море” гурту “Скрябін”. Пісня стала одним із саундтреків до фільму “Я, Побєда і Берлін”, знятого за мотивами однойменної книги Кузьми (Андрія Кузьменка).

“То моє море” – одна із найправдивіших історій співака, покладена на музику. Про бажання бути собою, мріяти та втілювати свої фантазії в життя, про свободу та вміння віднайти свою сім’ю – не кровну, але духовно близьку. Хоча, чи не про це завжди співав Кузьма? І досі ця пісня надихає людей, які опинилися у тісному куті, забути про стереотипи та діяти всупереч обставинам чи думками оточення.

DZIDZIO зізнався, що йому подобаються всі композиції Скрябіна, адже кожна з них сповнена сенсу та глибини. Проте “То моє море” – одна з найулюбленіших. Тому саме цьому трекові музикант вирішив дати нове життя.

До речі, Михайло Хома мав дуже тісний зв’язок з Андрієм Кузьменком, адже саме завдяки підтримці Кузьми у Новояворівську (Львівська область) було створено гурт DZIDZIO. Цікаво, що у цьому місті понад 20 років тому була записана пісня “То моє море”.

Картина “Я, Побєда і Берлін” розповість реальну історію з життя Кузьми, що розгорнулася на початку 90-х. Музикант-початківець за три дні до концерту вирушає зі своїм другом до Берліну, щоб знайти колекціонера, готового обміняти стару “Побєду” на шестисотий “Мерс”. Кузьма обіцяє своїй дівчині повернутися додому на новій тачці, а хлопцям із колективу – встигнути на виступ. Однак із самого початку все йде не за планом.

Фото: facebook.com/yapobedaiberlin

Прем’єра фільму “Я, Побєда і Берлін” запланована на 24 березня 2022 року.

  • Раніше саундтрек до фільму Кузьми представив MONATIK – артист переспівав хіт “Старі фотографії”. Також кавери на пісні Скрябіна записали реп-зірка Аліна Паш та гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%