Музичні новини

Гурт EPOLETS випустив нову неймовірну пісню “Спали ікони”

today6 Травня, 2023 162

Background
share close

Нещодавно український рок-гурт EPOLETS випустив нову особливу пісню та однойменний кліп. Її назва “Спали ікони” символізує боротьбу за українську культуру.

Epolets – це український рок-гурт, що був створений 2012 року в Одесі. Загалом гурт випустив чотири студійні альбоми, а також взяв участь в українській версії X-Фактору. Музиканти виконують пісні українською та англійською мовами.

Новий патріотичний кліп “Спали ікони” має на меті спонукати людей оберігати українську культуру та боротись за її просування в суспільстві.

Ця боротьба триває не одне століття, ця культура насаджувалася на кожне нове покоління як єдина можлива, ця мова використовувалася як інструмент управління імперією. Прийшов час кожному українцю запитати себе, хто він є і свідомо відмовитися від культурних кайданів минулого, – підписали кліп гурт EPOLETS.

Слухайте пісню “Спали ікони” гурту EPOLETS:

Читачі активно коментують новий хіт:

  • Спалила, ще в 2014, дякую, хлопці, потішили, відео крутезне, пісня з дуже потрібним посилом, вийшла бомбезна робота, понравилася вокальна партія Вови) горла давно стоїть, але ж чула, що є проблеми після туру, обережно дивуйся) ще раз дякую і вітаю, Слава Україні і її героям!
  • Прекрасна пісня, прекрасний кліп. Дякую за вашу творчість!
  • Один із найкращих гуртів в Україні! Чудова творчість
  • Вдячність за творчість, а ще більше – за чітку позицію

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%