Музичні новини

Imagine Dragons випустили щемливий кліп про українського підлітка з Миколаївщини (ВІДЕО)

today11 Травня, 2023 102

Background
share close

Відомий американський гурт Imagine Dragons презентували новий потужний кліп на підтримку українців. Це драматичний, болючий мініфільм Crushed, у центрі якого 14-річний Сашко з Миколаївщини.

Група Imagine Dragons – це друзі України та амбасадори фандрейзингової платформи United24, інформує Караван Історій.

Музиканти випустили кліп про хлопчика з Миколаївщини, рідний дім і школа якого були зруйновані. Сам він дивом врятувався.

Історія Сашка розбиває серце, і є тисячі інших, подібних до нього, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його родина залишається без світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, зробіть пожертву на United24 і зробіть свій внесок у цю справу”, – закликають Imagine Dragons.

Дивіться кліп Imagine Dragons – Crushed:

Режисером кліпа став Тай Арнольд, який багато знімає для Imagine Dragons. До роботи також долучилися українські продюсери Роман Островський та Ігор Щербина.

Ми всі разом підтримуємо наших українських друзів. Я хочу подякувати продюсерам, режисеру та всій команді за цей кліп. Ви всі зробили таку цінну і велику роботу”, – каже Ден Рейнольдс, фонтмен гурту.

Нагадаємо, United24 було засновано рік тому, 5 травня 2022-го. Першим амбасадором платформи став зірка футболу Андрій Шевченко. Imagine Dragons доєдналися в липні того ж року: гурт опікується гуманітарними напрямками, як-от медичним та відновленням. Не минає концерту, на якому б Ден Рейнольдс не вийшов з прапором України.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%