Музичні новини

Мама Джіджі Хадід звинуватила Зейна Маліка у домашньому насильстві

today29 Жовтня, 2021 200

Background
share close

Співак вдарив Іоланду Хадід під час сварки і тепер вона має намір заявити до поліції

Джіджі Хадід і Зейн Малік
Джіджі Хадід і Зейн Малік © gettyimages
Джіджі Хадід та Зейн Малік розлучилися на тлі гучного скандалу. За повідомленнями Рeople, мама моделі Іоланда Хадід звинуватила коханого своєї дочки у домашньому насильстві.

Колишня фотомодель висунула приголомшливі звинувачення проти колишнього учасника One Direction, розповівши про фізичний напад. Іоланда заявила, що це сталося під час їхньої сімейної суперечки близько тижня тому, і зараз вона планує подати заяву до поліції.

На своїй сторінці у Twitter співак відповів на звинувачення. У публічній заяві він розповів, що Іоланда вломилася в будинок, коли Джіджі була відсутня вже кілька тижнів. Ймовірно, між Зейном та Іоландою сталася сварка через його 13-місячну дочку Хай. Співак не хотів виносити сімейний конфлікт на публіку, однак після звинувачень у свій бік він вирішив висловити свою позицію.

Як ви всі знаєте, я публічна особа, і я дуже хочу створити безпечний простір для моєї дочки. Я проти того, щоби приватні питання сім’ї обговорювалися всім світом. Прагнучи захистити її, я погодився не заперечувати претензії, які виникли в результаті суперечки з членом сім’ї мого партнера, який прийшов до нас у будинок, коли мій партнер був відсутній уже кілька тижнів. Це було і повинно бути приватною справою, але, схоже, на цей час існують розбіжності, і, попри мої зусилля повернути нам мирне сімейне середовище, яке дозволить мені стати таким батьком для моєї доньки, на якого вона заслуговує. Але це просочилося у пресу.
Проте я сподіваюся на зцілення всіх, хто залучений до цього конфлікту, і, що важливіше, я залишаюся пильним, щоб захистити Хай і забезпечити їй приватне життя, на яке вона заслуговує,

– написав Зейн Малік.

 

 

Після публікації своєї посади співак також дав ексклюзивний коментар TMZ, у якому спростував факт домашнього насильства.

 

Я категорично заперечую завдання ударів Іоланді Хадід, і заради моєї дочки я відмовляюся повідомляти будь-які додаткові подробиці, і я сподіваюся, що Іоланда перегляне свої помилкові звинувачення і буде відкрита для розв’язання сімейних проблем у приватному порядку,

— сказано в заяві.

 

Нагадаємо, Джіджі Хадід та Зейн Малік зустрічаються з 2015 року. Пара розлучалася у 2018 році, проте до початку 2020 року вони знову відновили стосунки, а вже у вересні того ж року у них народилася дочка Хай.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%