Музичні новини

MONATIK презентував мініальбом ART Оборона

today1 Липня, 2022 153

Background
share close

З початку повномасштабної війни MONATIK періодично ділився новими піснями та віршами про те, що зараз болить у кожного. Тепер він зібрав їх і доповнив ще кількома в мініальбомі ART Оборона, який більше нагадує аудіокнигу з музикою.

Він відкривається поетичним монологом “І навіть, якщо в мене залишися лише день…, в якому MONATIK, схоже, звертається до війни так, ніби вона жива людина. Такого формату пісень на мініальбомі чимало: 5 із 9 — це вірші з мінімальним музичним супроводом або майже без нього, а закриває ART Оборону вірш у виконанні дітей артиста, інформує Слух.

Слухайте пісню MONATIK – І навіть, якщо в мене залишися лише день…:

У традиційних композиціях From U to z, “Молчунам”, ART Оборона та “Пригорни” Дмитро Монатик також звучить сильно лірично, а танцювальний грув нікуди не подівся.

Слухайте мініальбом MONATIK – Art Оборона:

“Моя особиста музична історія війни, яка, на жаль, досі триває. Принаймні ті думки, які на сьогодні вдалося перетворити у вірші та музику, в команді з неймовірним саунд продюсером RMNK. Майже 5 місяців тривоги, страждання, страху і гніву, спроб відшукати себе, всю сім’ю в розбитих мріях, перетворились на майже 19 хвилин музичних роздумів”, — каже про мініальбом MONATIK.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%