Музичні новини

Нова версія: Стінг виконав знаменитого Englishman разом з Shirazee

today20 Березня, 2021 714 1

Background
share close

На пісню в стилі афропоп музиканти також зняли стильний чорно-білий кліп

Легендарний Британський музикант Стінг разом з африканським співаком Shirazee переспівав свій знаменитий хіт Englishman New York в стилі афропоп.

Кліп на спільну пісню під назвою “Englishman / African in New York” з’явився на ютуб-каналі Стінга 19 березня.

Пісня Englishman New York була написана Стінгом в 1988 році і присвячена письменникові Квентіну Кріспі – британській гей-іконі, який переїхав в Нью-Йорк з Лондона. Основний посил пісні — бути собою, що б не говорили інші. У 1988 році на цю пісню було створено чорно-біле відео режисером Девідом Фінчером.

У новому виконанні пісня знайшла більш широке значення. Кліп на неї також чорно-білий. У відео стильно одягнений, як британський джентльмен, Стінг, з капелюхом і тростиною, і Shirazee в національному африканському костюмі прогулюються по Нью-Йорку. В кінці відео музиканти зустрічаються один з одним, а чорно-біле відео плавно забарвлюється в різні кольори.

 

 

Shirazee народився в Беніні, потім жив в Гані, Парижі, Південній Африці. Після того як він переїхав в США, жив спочатку в Атланті, а потім опинився в Нью-Йорку. Співак володіє шістьма мовами. У 2020 році він випустив свій дебютний міні-альбом під назвою “Lost”.

Нагадаємо, що раніше Стінг презентував новий альбом дуетів під назвою “Duets”, до якого увійшли 17 пісень, записаних спільно з Хуліо Іглесіасом, Хербі Хенкоком, Еріком Клептоном, Мілен Фармер, Анні Ленокс і багатьма іншими музикантами.

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%