Музичні новини

Олег Скрипка випустив потужний кліп, створений за допомогою ШІ (ВІДЕО)

today22 Березня, 2024 36

Background
share close

Олег Скрипка вперше за два роки випустив новий кліп на пісню Номад. Це емоційний військовий епос, який розповідає історію воїна, який долаючи важкий шлях мріє повернутися додому.

Що стосується відеороботи, то команда вирішила впровадити в процес інноваційні техніки, тому звернулася до Штучного Інтелекту для створення візуального ефекту для глибокого емоційного зв’язку з аудиторією, пише Корреспондент.

В процесі роботи були використані фотореалістичні віртуальні простори, як тло на LED екранах, межі яких були розширені та поєднані з реальними побудованими ландшафтними сценами, реквізитом і декораціями. Таким чином команда змогла створити масштаб і відтворити унікальні види гір, водоспадів і степів. Це була спроба перевести унікальні архетипні образи персонажів у відверто сучасний контекст.

“Це відео про кожного з нас, про шлях кожного українця – козака-вояка, що усвідомлює, його головна місія зараз є оборона рідної землі. А українська земля предстає в образі жінки й турботно плете ту чарівну кольчугу, яка врятує воїна-мандрівника. І ця подорож триває вже багато сторіч, і саме нашому поколінню випало її завершити, подолати північного змія, бо завжди добро перемагає зло. Так було, є і буде. Саме про це наш епос Номад – про закон світобудови, про скору, невпинну перемогу добра”, – прокоментував Олег Скрипка.

Дивіться кліп Олег Скрипка — Номад:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%