Музичні новини

Пісня “Stefania” лідирує у чартах Польщі, Литви, Латвії та Естонії

today18 Травня, 2022 386

Background
share close

Пісня переможців Євробачення-2022, гурту Kalush Orchestra, стала популярною на увесь світ. Наразі вона перебуває на 1 місці у чартах топ 100 Apple Music у дружніх країнах Прибалтики та Польщі.

Найбільш прослуховуваною піснею Євробачення 2022 в Spotify стала пісня “Stefania” — 1 697 142 прослуховувань. Друге місце серед пісень конкурсантів займала композиція іспанської виконавиці Chanel – “SloMo”, а третє – пісня “Space Man” британця Сема Райдера, пише Шоубіз 24.

Також хіт гурту Kalush Orchestra займає 92 місце у чарті Spotify Global – його прослухали 1,2 мільйона разів станом на 17 травня.

Зокрема кліп “Stefania”, який Kalush Orchestra представили наступного дня після перемоги в Євробаченні, продовжує ставити рекорди. Станом на 18 травня його переглянули 9,6 мільйона разів. А виступ українського гурту у фіналі – 14 мільйонів.

Варто нагадати, що на Євробаченні-2022 перше місце посіла Україна, друге – Велика Британія, третє – Іспанія. Подібним чином і розмістились композиції у світових чартах музичних сервісів.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%