Музичні новини

Прах Леммі Кілмістера з Mötorhead засипали в кулі та подарували друзям музиканта (ФОТО)

today23 Березня, 2021 76

Background
share close

Таким було одне з передсмертних бажань Леммі Кілмістера, фронтмена Mötorhead. Музикант заповів створити кулі й засипати в них його прах.

 

Їх мали роздати його найкращим друзям — і тепер бажання співака виконується, повідомляє Слух.

22 березня ведучий Рікі Рахтман поділився фотографією кулі. Вона має сріблястий колір та напис “Lemmy” на гільзі.

 

 

Фото: Instagram

 

“Перед смертю Леммі побажав, щоб його прах додали в кулі та віддали його найближчим друзям. Сьогодні, я отримав свою кулю і був зворушений до сліз. Дякую, Motorhead”.

 

У лютому свою кулю отримав співак гурту Ugly Kid Joe Вітфілд Крейн. З подарунком прийшов лист, у якому пояснювалася ідея його створення:

 

“Усі ми знаємо, що Леммі був знайомий з багатьма людьми, проте небагатьох він вважав друзями, а ще менше — сім’єю. Через те, що ти один із тих, кого він вважав сім’єю, ми хочемо поділитися його невеличкою частинкою з тобою. 

 

Леммі полишив незабутній відбиток на наших життях, але в кулі, яку ти отримав, зберігаються не тільки спогади, які в тебе є — ти залишаєш частинку Леммі з собою назавжди.

 

Його звали Леммі. Він грав рок-н-ролл.

 

Не забувай його”

 

Нагадаємо, що Леммі Кілмістер помер у 2015 році у віці 70 років. Попри рак простати, серцеву недостатність та аритмію, співак давав концерти з Mötorhead навіть за декілька тижнів до своєї смерті.

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%