Музичні новини

Про ЗСУ, Зеленського, Кіма та інших героїв сьогодення: Слухайте пісню ROXOLANA “І СіЮ” (I SeeYou)

today17 Березня, 2022 624

Background
share close

Українська співачка ROXOLANA, яка зайняла на Нацвідборі Євробачення-2022 4 місце, активно долучилась до медіафронту. Вона публікує новини про російську агресію на території України. Також артистка презентувала новий трек під назвою “І СіЮ” (I SeeYou).

Презентація нової пісні ROXOLANA відбулась 16 березня – на 21-й день жорстокого вторгення Росії на територію України. У своєму треку та анімаційному кліпі зірка зібрала усі найвлучніші ситуації та вирази, які можна було почути у новинах та соцмережах впродовж війни, інформує Шоубіз 24.

Там знайшлось місце і згадці про Бабу Надю, яка робила великий банер у селі, аби окупанти йшли геть із її землі; і Халку-Зеленському та героям в ЗСУ; і ромам із тракторами; і росіянам Баскову та Канделакі. Загалом усьому, про що давно “гудить” мережа. Позитивний трек, який додає впевненості українцям на третій тиждень війни Росії з Україною, вже оцінили у соцмережах шанувальники. Вони подякували, що ROXOLANA знаходить веселі ноти посеред бурхливого та напруженого життя сьогодні.

Дивіться відео ROXOLANA – І СіЮ / I SeeYou:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%