Музичні новини

“Разом нас багато”: Відоме гасло зазвучало по-новому у пісні франківського гурту 7TEEN`S (ВІДЕО)

today20 Травня, 2022 576

Background
share close

Франківський гурт 7TEEN`S, який виступав у фіналі шоу “Співають Всі”, презентував новий трек під назвою “Разом Нас Багато”. Також артисти опублікували патріотичний ролик на цю пісню.

Приспів пісні взятий із славнозвісного, відомого усім треку українського гурту “Гринджоли”, які представляли Україну на пісенному конкурсі “Євробачення 2005”. Авторами слів є учасники бенду 7TEEN`S, пише Galka.if.ua.

“Відветро кажучи, подарувати цій пісні друге дихання було моєю давньою задумкою, але весь час відкладалось “на потім”. І це “потім” настало 24 лютого, коли вся Україна прокинулась у вогні. Я, як сучасна людина, знаю, що у молодих артистів – свіже та нове бачення,  яке є цікавим для мене. Тим паче молоді і талановиті діти, які є учасниками 7TEEN`S. Ми разом переосмислили цю пісню, відчули її по-новому та додали їй модного, сучасного звучання, залишивши тільки усім відомий приспів, який досі наспівують мільйони українців. Бажаю усім приємного прослуховування. Наша сила, сила українців у єдності!”, – розповів фронтмен гурту “Гринджоли” Роман Калин, який є саундпродюсером виконавців.

Цікаво, що учасники писали вокал до пісні, перебуваючи не вдома. Адже частина з них були змушені покинути рідну країну через вторгнення русні.

“Ми віримо, що наша нова пісня сподобається українцям та виконає свою головну місію – об’єднає українців у різних куточках світу, так як слова “Разом нас багато, нас не подолати…”, наспівують вже понад 17 років.”, – розповіли учасники бенду.

Дивіться відео 7TEEN`S – Разом Нас Багато:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%