Музичні новини

“Ми незламні, непереможні”: ROXOLANA випустила підбадьорливий трек “Тримайся” (АУДІО)

today10 Травня, 2022 516

Background
share close

Українська співачка ROXOLANA презентувала вже свій третій трек за час повномасштабної війни. У новій пісні вона оспівала найвідоміші “меми” з реального життя – Чорнобаївку та крейсер “москва”.

Раніше артистка випускала пісню “I СіЮ”, де теж згадувала про перші меми у час війни, а згодом лірик-композицію “I’m gone”, виконану від імені усіх загиблих дітей, пише Шоубіз 24.

Зараз її новий трек під назвою “Тримайся” вже підкорює музичні платформи. Новий хіт вона зняла вже у спокійному та відносно безпечному Києві на найбільш знакових локаціях.

ROXOLANA закликає усіх підтримувати одне одного, а також допомагати Збройним Силам України. За її словами, створюючи трек, вона зробила відсилку до попередньої першої пісні “I СіЮ”. Першими пісню “Тримайся” почули українські військові, адже зараз співачка їздить із виступами до військових частин ЗСУ.

“Я хотіла нагадати нашим чудовим військовим і всім українцям, що ми – непереможні. Нам усім дуже складно зараз. Прокидаючись щоранку, ми маємо докласти зусиль, щоб не впадати у розпач і не засмучуватися. Це дуже непросто, адже навколо стільки горя. Але водночас ми живемо в такий час, коли максимально проявляється оцей феномен нашого народу, який показує, як з кожного слова, сказаного про війну, з кожної ситуації наші люди створюють меми і жарти. І це дійсно дуже допомагає триматися”, – каже співачка.

Слухайте пісню ROXOLANA – Тримайся:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%