Музичні новини

Селені Гомес – 29 років: Цікаві факти та найкращі кліпи співачки

today22 Липня, 2021 525

Background
share close

Знаменита американська попвиконавиця Селена Гомес 22 липня святкує день народження. Сьогодні їй виповнилося 29 років! З 17 років артистка почала випускати альбоми. Композиції Селени досі підкорюють усіх.

Американська акторка та співачка Селена Гомес випускає кліпи, які набирають шалені перегляди на ютубі та мільярди прослуховувань на різноманітних стрімінгових платформах. Кількість шанувальників знаменитості в інстаграмі перевищує 245 мільйонів, пише 24 Showbiz.

Біографія Селени Гомес

  • Селена Марі Гомес народилась у штаті Техас. Цікаво, що її батько – латиноамериканець, а мати має італійсько-англійське походження. Ім’я зірки з грецької означає “місяць”.
  • Спочатку Селена Гомес стала відомою завдяки участі у багатьох фільмах. Вперше вона зіграла роль у стрічці в 11 років. Успішними фільмами за її участю також стали “Чарівники з Вейверлі Плейс”, “Ще одна історія про Попелюшку”, “Програма захисту принцес”, “Ганна Монтана”, “Діти шпигунів-3D: Кінець гри”.
  • Разом з гуртом “Selena Gomez & the Scene” у 2009 році вона випустила дебютний альбом “Kiss & Tell”. Співачка також записувала пісні, які ставали саундтреками для відомих стрічок.
  • Знаменитість та її мама у 2017 році стали продюсерками серіалу “13 причин чому”. За всю акторську кар’єру вона озвучувала та грала роль близько у 25 фільмах.
  • Селена Гомес стала наймолодшим членом фонду ЮНІСЕФ, якого підтримує благодійною діяльністю. Також вона заснувала власний бренд косметики – Rare Beauty.
  • Гурт Selena Gomez & the Scene випустив 3 альбоми, а сама Селена згодом випустила ще 4 сольники. Вона отримувала безліч нагород, а платівки ставали платиновими, займали перші місця у престижному рейтингу Billboard.

Особисте життя

На початку своєї кар’єри зірка почала зустрічатися з Джастіном Бібером. Вони багато разів розривали стосунки, але сходились знову. Співачка неодноразово називала ці відносини токсичними. На початку 2017 року вона закрутила роман із The Weeknd, однак того самого року пара розійшлась. Після цього артистка повернулась до Джастіна Бібера, та 2018 року їхні відносини остаточно завершилися. Через постійну увагу папараці, преси, хейтерів Селена Гомес страждала від біполярного розладу та лікувалась у реабілітаційному центрі.

5-ка кращих кліпів Селени Гомес:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%