Музичні новини

Скандал дня: Каньє Вест зажадав вибачень від Біллі Айліш

today11 Лютого, 2022 173

Background
share close

Співачка вже відповіла реперу та заявила, що вона не робила того, у чому її звинуватили

Каньє Вест
Каньє Вест ©Getty Images
Американський репер Каньє Вест, колишня дружина якого назвала справжню причину їхнього розлучення, зробив нову скандальну заяву. Днями артист публічно звернувся до Біллі Айліш, вимагавши вибачення.Сварка артистів сталася на тлі недавнього скандалу довкола музиканта Тревіса Скотта. На концерті під час фестивалю Astroworld, де артист виступав разом зі своїм колегою, канадським репером Дрейком, відбулася смертельна тиснява. Тоді артистів звинуватили в тому, що вони не подбали про безпеку глядачів і, щобільше, самі провокували суєту, під час якої загинуло 10 людей та не менше 50 постраждало. Пізніше Тревіс Скотт заявляв, нібито він не знав про те, що відбувалося в залі, та розраховував на охорону, яка мала потурбуватися про безпеку всіх присутніх.

Після Тревіса Скотта прибрали зі списків запрошених артистів на музичному фестивалі Coachella, замінивши його на Біллі Айліш. Варто зазначити, що раніше портал TMZ заявляв, що співачка образила Тревіса під час свого концерту, у зв’язку з подіями на Astroworld.

Каньє Вест заступився за друга і публічно звернувся до Біллі Айліш із вимогою, щоб та вибачилася перед Тревісом Скоттом.

  • Біллі, ми любимо тебе, будь ласка, вибач перед Тревом і сім’ями загиблих. Ніхто не хотів, щоб це сталося. Трев не знав, що відбувається, коли він був на сцені. І був поранений тим, що сталося. І так, Трев буде зі мною на Coachella, але тепер мені потрібно, щоб Біллі перепросила!

 

 

Своєю чергою, співачка вже відповіла на заяву колеги. Айліш написала, що нічого поганого не говорила у бік Тревіса Скотта. А єдине, що вона зробила на своєму концерті — допомогла фанатці, яка потребувала інгалятора.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%