Музичні новини

Слухайте кавер Аліни Паш на пісню Кузьми Скрябіна “Чекаю ночі” (АУДІО)

today19 Січня, 2022 611

Background
share close

Українська співачка Аліна Паш презентувала кавер на пісню Кузьми Скрябіна Чекаю ночі. Композиція стала одним із 16 саундтреків до фільму Я, Побєда і Берлін.

Пісня Чекаю ночі набула сучасного звучання. У композиції чуються нотки фольклору, магії та містики, проте збережено характер і зміст, які заклав Кузьма, інформують Fakty Ictv.

За словами Аліни, пісні Скрябіна займають окрему поличку в її серці. Під ці саундтреки росла її бунтарська душа, яка не боялася висловлюватись, як хоче, і знала, що в правді сила.

“Дякую Кузьмі, що так підіймав дух – це безцінно. Над піснею працювали з барабанщиком, саундпродюсером Артемом Угодніковим, але вже колишнім учасником складу Alina Pash. Ця робота є однією з останніх наших спільних. Маю у пісні світлу печаль минулого, відчуваю у ній себе і широко закриваю очі, роблю як хочу і не слухаю, що мені пророчать”, – сказала артистка.

Слухайте пісню Alina Pash – Чекаю ночі:

Фільм Я, Побєда і Берлін створений за книгою Андрія Кузьменка. В основі сюжету – історія звичайного хлопця, музиканта-новачка Кузьми, який за три дні до концерту вирушив зі своїм другом Бардом до Берліна на старій Перемозі. Події відбуваються у 1990-ті роки.

У грудні в мережі з’явився тизер-постер пригодницького роуд-муві Я, Побєда і Берлін. Прем’єра кінострічки у кінотеатрах відбудеться вже 24 березня.

Режисер Ольга Ряшина та продюсери фільму об’єднали різні за стилем, подачею, поглядом пісні Скрябіна в мікс, який дозволить перейнятися атмосферою фільму та епохою 90-х. До співпраці було залучено українських зірок шоу-бізнесу, які по черзі представлять свої кавери. Зокрема, серед них, такі пісні презентували Монатік і Беz Обмежень.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%