Музичні новини

STASYA презентувала новий трек “Не шукай долі”

today2 Травня, 2023 125

Background
share close

Дівчина, яка щиро ненавидить шароварщину: STASYA презентувала новий трек “Не шукай долі”

Неординарна співачка STASYA (Анастасія Чабан) в минулому році гучно заявила про себе піснею «Світ Ловив», за мотивами вислову Григорія Сковороди, яка одразу привернула до себе увагу зірок шоу-бізнесу. Фоззі з гурту ТНМК один із тих, хто прокоментував творчість дівчини:

А музика цікава є. Ось приклад – два треки дівчинки STASYA. Подивіться, хороші. Я її не знаю, просто клюнув на цитату Сковороди, ходжу тепер, наспівую. Приємне відкриття.”

Харизматична виконавиця продовжує вриватися до музичного простору країни  28 квітня, випустила новий трек – “Не шукай долі”.

 

«Не шукай долі» – пісня, головною думкою якої є вислів «Що не робиться – все на краще», тобто, які б не траплялись ситуації, проблеми – завжди є вирішення і воно в нашій голові. Усі ми люди і маємо право на помилки, головне – вміти визнавати та приймати їх, щоб надалі вони не повторювались”, – коментує свою нову роботу співачка.

У пісні авторка стверджує, що ми можемо знайти відповіді на багато запитань які турбують нас, просто прислухавшись до своїх думок та почуттів. Вона радить нам діяти за покликом серця, не шукати своєї долі, а жити у моменті, вчитись на своїх помилках та не критикувати інших. STASYA переконує, що сила думки є суперздібністю, якою ми можемо скористатися для того, щоб стати кращою версією себе.

Ця сонячна дівчина з Буковини займається музикою ще з дитинства. Вона вже давно проявляє серйозний інтерес до фольклору і заявляє про своє неприйняття шаблонного мислення про українську культуру :

Я ненавиджу шароварщину” – коментує співачка.

STASYA продовжує експериментувати зі своїм звучанням, створюючи унікальний музичний стиль.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%