Музичні новини

Сини Пола Маккартні та Джона Леннона випустили спільну пісню

today16 Квітня, 2024 26 5

Background
share close

Двоє синів учасників легендарного гурту The Beatles Джеймс Маккартні та Шон Оно Леннон випустили спільну пісню. Композиція отримала назву Primrose Hill.

Композиція належить Джеймсу, а Шон виступив у якості співавтора. Також усі охочі можуть позмагатися за право зняти кліп на цю композицію, повідомляє Суспільне Культура з посиланням на Variety.

“Коли я був дитиною в Шотландії, в один прекрасний літній день, відпустивши все, я внутрішнім зором побачив своє кохання та рятівника. Primrose Hill — пісня про те, щоб розпочати все знову разом зі мною і знайти цю людину”, — написав Маккартні.

Також Джеймс Маккартні проводить конкурс, переможці якого зможуть зняти кліп на трек.

Згідно з оголошенням, відео повинно “передавати суть кохання та романтики, демонструючи красу улюбленого романтичного місця пари. Пара повинна насолоджуватися компанією одне одного, займатися активними видами діяльності та слухати пісню Primrose Hill”.

Відео приймають до 19 квітня.

Син Пола і покійної Лінди Маккартні, Джеймс, брав участь у створенні сольної музики обох своїх батьків, а також випустив кілька власних платівок.

Шон Оно Леннон випустив кілька сольних платівок і виступав з такими гуртами, як Cibo Matto, його власними Ghost of a Saber Tooth Tiger і Lennon Claypool Delirium (з басистом Primus співаком Лесом Клейпулом).

Крім того, у 2024 році фільм “Війна закінчилася”, натхненний гімном миру Джона Леннона та Йоко Оно Happy Xmas (War Is Over), отримав “Оскар” у категорії “Найкращий короткометражний анімаційний фільм”. Одним зі сценаристів був сам Шон Леннон.

Слухайте пісню James McCartney – Primrose Hill:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%