Музичні новини

Тарас Петриненко і Сашко Положинський презентували спільну пісню “Час” (ВІДЕО)

today13 Вересня, 2024 22

Background
share close

Українські музиканти Тарас Петриненко та Олександр Положинський (“Тартак”, “Бувʼє”) випустили спільну пісню “Час” та кліп на неї. Також артисти оголосили про відкриття збору на РЕБи для підрозділу ССО.

Кліп на пісню “Час” опублікували на YouTube-каналі Сашка Положинського. За словами музикантів, нова композиція – про найважливіше у житті, пише Еспресо.

“Пісня про важливе. Про сенс життя. Про цінності. Про те, що наша витримка і єдність, наша активність та цілеспрямованість — це те, що наближає нашу перемогу. А ще пісня про людей. Про не дуже хороших, про хороших і про найкращих”, – поділився український музикант та військовослужбовець Олександр Положинський.

Він розповів, що ще влітку минулого року відомий саундпродюсер Віталій Телезин запропонував йому записати одну зі своїх пісень.

“На той час в мене не було на думці жодної творчої ідеї, яка би пасувала для цієї пропозиції. Однак у квітні цього року народилася пісня, яка, як мені здавалося, мала б Віталію сподобатися. Та була одна проблема — я не був певен, що зможу заспівати приспів так, як би мені хотілося. І головне — я погано собі уявляв, хто б міг так заспівати”, – пригадав Положинський.

Згодом він натрапив на пісню Тараса Петриненка “Червоний Вітер” і усвідомив, що має запросити його до співпраці.

“З паном Тарасом ми знайомі ще з Червоної Рути-97, я його певним чином вважаю одним із хрещених батьків моєї професійної карʼєри, тож сподівався, що пан Тарас не відмовиться від пропозиції разом заспівати”, – уточнив музикант, додавши, що Петриненко погодився з поваги до нього.

Тоді ж Положинський зустрів культового кліпмейкера Віктора Придувалова, з яким працював і раніше, так зʼявилася ще й домовленість про кліп.

“Пан Тарас підібрав гарну гармонію під запропонований варіант співу, підлаштував трошки під себе текст і чи не з першого дубля все заспівав, як має бути. Віталій Телезин зробив аранжування, на його студії 211 все це записали і привели до належного стану, а Віктор Придувалов з командою зняв кліп”, – додав він.

Музиканти також відкрили збір на РЕБи для підрозділу ССО. Загальна ціль: 900 тис. грн.

Дивіться кліп Олександр Положинський / Тарас Петриненко — ЧАС:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%