Музичні новини

Tember Blanche та Макс Пташник презентували мініальбом

today24 Березня, 2024 22

Background
share close

Інді-поп дует Tember Blanche та львівський виконавець Макс Пташник днями презентували спільний мініальбом “Спокій”. Альбом обʼєднав у собі три оригінальні композиції та однойменний демозапис, які налаштують тебе на спокій. До речі, буквально на початку березня Tember Blanche та Макс Пташник запрем’єрили весняний хіт “В одній кімнаті”.

Ідея створити спільний продукт зародилася в артистів ще в червні 2022 року. Втілити в життя мрії вдалося у вересні 2023, коли Саша, Влад та Макс залишили місто і поїхали у невеликий творчий сабатікал у Київську область. І ось сьогодні прихильники музикантів мають можливість насолодитись новим мініальбомом, який став результатом спільної творчої роботи.

КОЖНА ПІСНЯ ТАК ЧИ ІНАКШЕ ОПИСУЄ БАЖАННЯ СПОВІЛЬНИТИСЬ І ДАТИ СОБІ ТОЙ САМИЙ ОМРІЯНИЙ СПОКІЙ, ЯКИЙ НЕМОЖЛИВО ВЛОВИТИ СЕРЕД МІСЬКОЇ МЕТУШНІ: БЕЗТУРБОТНО ПОЛЕЖАТИ НА ТРАВІ, ПОЗБУТИСЯ ДЕДЛАЙНІВ, НАВʼЯЗЛИВИХ ДУМОК І ПРОСТО ПОБУТИ СОБОЮ (АБО ПСОМ), – ЙДЕТЬСЯ У ПРЕСРЕЛІЗІ.

Однойменний лід-сингл мініальбому також транслює ідею, що щасливе життя починається зі спокою розуму. Музиканти підкреслюють, що пісня “Спокій” нагадує, як важливо вчасно зупинятись, аби з новими силами творити щось справді вартісне.

Додамо, що пісня вже доступна на всіх цифрових майданчиках.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%