Музичні новини

Тіна Кароль розповіла, як син реагує на чутки про її роман з Даном Баланом

today24 Січня, 2020 353

Background
share close

Після того як молдавський співак Дан Балан став наставником у вокальному шоу “Голос країни”, йому постійно приписують роман з колегою по проекту – українською співачкою Тіною Кароль. І хоча між артистам немає нічого, крім творчої співпраці та дружби, в пресі регулярно з’являються публікації про їхні романтичні стосунки. Одного разу Дана і Тіну навіть “одружили”!

І якщо самим артистам не звикати до підвищеної уваги, то їх близьким не завжди приємно мати справу з брехливою інформацією. Так сталося і з 11-річним сином Тіни Кароль Веніаміном, який негативно ставиться до пліток про роман мами. Про це артистка розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну в рамках YouTube-проекту “Слава +”:

 

Веня не готовий, щоб у нього з’явився вітчим. Йому не подобаються жарти, він запитав мене: “А що це вони жартують, що ти виходиш заміж за Балана, і навіщо ти підтримуєш ці розмови?

Сама ж Тіна Кароль каже, що не підтримує розмови про роман з Даном Баланом, і стверджує, що між ними “трапився дует, музика, чари та хімія”.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%