Музичні новини

Українські футболісти записали патріотичний трек про війну в Україні (АУДІО)

today8 Червня, 2023 111

Background
share close

Гравці Кривбасу вирішили потішити своїх шанувальників реп-композицією. У ній йдеться про боротьбу України за незалежність у війні з росією.

Гравці криворізької футбольної команди “Кривбас” Дмитро Хомченовський, Андрій Понєдєльнік та Денис Шевченко вирішили оригінально підтримати та розважити своїх фанатів. Хлопці створили патріотичний трек “Доля” про війну в Україні. Ексфутболіст Зорі записав біт на реп-пісню, тоді як Понєдєльнік та Шевченко написали та зачитали текст, повідомляє Спорт 24.

“Ситуація в нашій країні потребує максимального розголосу в усьому світі. Через творчість можна частково передати свій внутрішній стан, а він у кожного українця зараз тривожний. Щодня ми бачимо, як помирають наші люди. Агресія Росії проти України є максимальним ступенем тероризму! І як можна про це мовчати, коли ти українець?”, – заявив Андрій Понєдєльнік.

Серед іншого у пісні присутні діалоги з фільму про боротьбу партизан УПА на Західній Україні після Другої світової війни. На написання тексту хлопців надихнули слова зі стрічки “Страчені світанки”.

Слухайте пісню Dj Tadesco – Доля (feat. Sheva & Lunes):

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%