Музичні новини

Більше мільйона переглядів: Виступ Kalush Orchestra у півфіналі Євробачення розриває YouTube

today11 Травня, 2022 1289

Background
share close

Гурт з України Kalush Orchestra виступив на “Євробаченні-2022” і прорвався у фінал конкурсу. Пісня Stefania знову зазвучить на весь світ у суботу, 14 травня. Поки ж відео виступу реперів підкорює ютуб й обходить усіх учасників першого півфіналу.

На головну сцену Європи Kalush Orchestra вийшов у вівторок, 10 травня. Гурт не лише зірвав бурхливі овації в першому півфіналі Євробачення-2022, а й завоював прихильність інтернет-користувачів. Менше ніж за пів доби відео їхнього виступу набрало більше мільйона переглядів на ютубі, повідомоляє Шоубіз 24.

Реп-гурт Kalush Orchestra обійшов усіх 16 учасників першого півфіналу конкурсу й набрає велику кількість переглядів на ютубі.

Ба більше, виступ хлопців у трендах українського ютубу – 6 місце в розділі “Популярне”. Цікаво, що на першому – пряма трансляція Євробачення-2022 на офіційному ютуб-каналі конкурсу.

Дивіться відео Kalush Orchestra – Stefania на Євробаченні:

До речі, також Kalush Orchestra пообіцяли розіграти на благодійному аукціоні статуетку переможців, якщо виграють “Євробачення-2022”. Про це гурт написав у Telegram-каналі та уточнив, що виручені кошти гроші віддадуть на “потреби України”.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%