Музичні новини

VovaZiLvova та Всюдисвоя презентували спільну пісню “Моя любов тихо”

today5 Квітня, 2024 34

Background
share close

Репер VovaZiLvova та виконавиця Всюдисвоя записали спільний трек “Моя любов тихо”. Пісня вже доступна на всіх музичних платформах.

Дует виконав ліричну пісню про кохання, яке наповнює та окриляє.

Пісня про любов романтичну і романтизовану. Але з якої може народитись істинна Любов. Така, яка в першу чергу має бути до себе самого, аби нею можна було ділитися з іншими. Така, що окрім прощення кривдника, вимагає найперше захист себе і тих, кого любиш. Хай у кожного з нас буде така любов. Хай кожен із нас завдяки їй, матиме сили йти своїм шляхом, – зазначив виконавець в описі до пісні.

VovaZiLvova розповів, що нещодавно він повернувся з десятиденного навчання практики медитації Віпассана, де зрештою запитав учителя: “Як застосовувати практику для того, щоб пробачити тих, кого пробачити не можеш?”. Вчитель відповів, що треба пробачити. Артист повторив, що не зможе, і наставник сказав, що в такому випадку VovaZiLvova кривдить себе так само як і той, кому він не може пробачити.

Я не дивився йому в очі, бо в мене текли сльози від усвідомлення беззмістовності і безпорадності його відповіді, але найбільше через те, що я розумів, що він правий. Не знаю, чому ділюся з вами саме цим епізодом, але вчуся прислухатись до своєї інтуїції, і це саме те, куди вона мене цього разу повела, – поділився особистим виконавець.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%