Новини спорту та культури

Тенісистка Еліна Світоліна перемогла першу ракетку світу та вийшла до півфіналу Вімблдону

today12 Липня, 2023 89

Background
share close

Українська тенісистка Еліна Світоліна у чвертьфінальному поєдинку здолала Ігу Швьонтек. Українка вдруге вийшла до півфіналу турніру.

У чвертьфінальному поєдинку Еліна Світоліна зустрічалася з першим номером WTA Ігою Швьонтек. У напруженому поєдинку перемогу святкувала українська тенісистка, повідомляє 24 Спорт.

Безсумнівною фавориткою була титулована Швьонтек. Проте Світоліна зуміла створити сенсацію та залишити за бортом Вімблдону ще одну топ-тенісистку. У першому сеті українка переграла польку з рахунком 7:5. У другій партії Швьонтек у тайбрейку перемогла Світоліну.

Все вирішилося в третьому сеті, на який у першої ракетки світу не вистачило сил. Українка впевнено взяла партію з рахунком 6:2.

До речі, після п’ятничної гри, в якій українка перемогла американку Софію Кенін, вона поділилася, що їй доведеться пропустити концерт Гаррі Стайлза у Відні. Вона запропонувала свої квитки прихильникам, зазначає NV.

Допис Світоліної про те, що вона планувала відвідати концерт свого улюбленого виконавця Гаррі Стайлса у Відні, проте Вімблдон змінив плани, поширив офіційний акаунт Вімблдону в Instagram із підписом: “У чомусь виграєш, а в чомусь програєш”. Квитки Світоліна подарувала своїй фанатці та її маленькому синові.

Гаррі Стайлс прочитав це повідомлення і прокоментував його, запропонувавши Світоліній квитки на будь-яке його шоу: “Вітаю! У нас чотири шоу. Запрошую на будь-яке з них. Успіхів у турнірі!”.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%