Світське життя

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін таємно одружилися

today22 Червня, 2023 363

Background
share close

Останні тижні усі тільки й говорять про стосунки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним, але тепер для цих пліток є серйозна причина: весілля пари.

Український блогер Богдан Беспалов стверджує, що близьке до закоханих джерело поділилося з ним цікавими подробицями. Виявляється, чутки про весілля Дорофєєвої та Кацуріна можуть бути правдою.

Беспалов каже, що Надя та Міша зіграли таємне весілля у київському ресторані “Курені”, куди запросили 68 гостей. Серед свідків цієї події були Маша Єфросиніна, Антон Птушкін, Макс Барських, Ірина Горова з сином, Дмитро Комаров з дружиною Олександрою Кучеренко та інші.

Пригощати зірок випала честь українському шеф-кухарю та судді проєкту “МастерШеф” Володимиру Ярославському. Увесь захід проходив у найсуворішій секретності. Персоналу та гостям було заборонено знімати та фотографувати. Поки що Надя та Міша не коментують ситуацію.

Зауважимо, що першим про весілля пари заговорив эксредактор Elle та Harper’s Bazaar Роман Тимофєєв. За його даними, шлюбна церемонія мала відбутися 15 червня.

Поговорюють, що Надя Дорофєєва та Міша Кацурін таємно одружилися - фото 561149

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін / Фото Instagram

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%