Світське життя

Стівен Кінг видалив свою сторінку в Facebook

today1 Лютого, 2020 30

Background
share close

Легендарний письменник Стівен Кінг, який розповів про свої правила життя, видалив свою сторінку в соцмережі Facebook. Літератор втомився від неправдивої інформації в соцмережі. Також Кінг поставив під питання конфиденційність збереження даних користувачів. Про це він заявив у своєму мікроблозі в Twitter.

 

Я йду з Facebook. Не подобається вал неправдивої інформації, дозволений в її політичній рекламі, і не впевнений в її здатності захистити особисте життя користувачів. Якщо хочете, підписуйтесь на мене (і на Моллі, також відому як The Thing of Evil [коргі Кінга]) в Twitter

написав він.

 

 

Stephen King

@StephenKing

I’m quitting Facebook. Not comfortable with the flood of false information that’s allowed in its political advertising, nor am I confident in its ability to protect its users’ privacy. Follow me (and Molly, aka The Thing of Evil) on Twitter, if you like.

23,9 тыс. человек(а) говорят об этом

 


Зазначимо, недавно Стівен Кінг потрапив у расовий скандал через номінантів на премію Оскар. Він заявив, що в питаннях мистецтва для нього спочатку якість, а не різноманітність номінантів.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%