Світське життя

Як Шакіра підтримує себе у формі: тренер співачки розповіла про заняття зірки

today25 Січня, 2020 89

Background
share close

Відома співачка Шакіра, яка напружено готується до виступу з Дженніфер Лопес на Супербоула-2020 вже через тиждень, завжди перебуває в прекрасній формі. А своїх шанувальників Шакіра має намір здивувати ще більш спортивним зовнішнім виглядом. Саме через це співачка в останні місяці тренується по 6 днів на тиждень, розповіла “Hello!” її тренер Анна Крайзер.

Зіркова фітнес-тренер розповіла про тренування Шакіри. Вона зізналася, що складає їх таким чином, щоб співачка не занудьгувала і не втомилася. Якщо у Шакіри запланована репетиція номера з танцювальними елементами, Анна дає їй коротке кардіотренування. Якщо ж тільки запис пісні – зірку очікують два півторагодинних тренування (зумба і HIIT – високоінтервальне тренування) з невеликою перервою.

Також Анна влаштувала для Шакіри 30-денний челлендж – не брати в руки смартфон всю першу половину дня. Тепер щоранку Шакіра приділяє час собі та близьким. Це допомагає їй зосередиться.

Це складніше, ніж здається. Крім Суперкубка вона записує музику, знімається в кліпах, а паралельно займається благодійністю у себе на батьківщині і виховує двох дітей

сказала Анна.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%