Світське життя

З Rammstein зі скандалом звільнили росіянку, яка замішана в секс-домаганнях Тілля Ліндеманна

today10 Червня, 2023 336

Background
share close

Навколо гурту вже другий тиждень висуваються серйозні звинувачення.

Німецький метал-гурт Rammstein опинився в епіцентрі скандалу. Вже другий тиждень проти колективу висуваються серйозні звинувачення.

Зокрема, німецькі ЗМІ повідомляють, що одразу декілька жінок звинуватили фронтмена Rammstein Тілля Ліндеманна у сексуальних домаганнях. Нібито після своїх концертів Ліндеманн влаштовує афтепаті, на яких шанувальниць накачують алкоголем та наркотиками і він робить з ними все, що захоче.

Тілль Ліндеманн і Олена Макєєва / Фото: instagram.com/alena_makeeva

Макєєва зв’язувалася з прихильницями, обіцяла їм місця просто під сценою, де дівчат фотографували. Далі показували Ліндеманну і він вже відбирав, хто потрапить на афтепаті.

Rammstein / Фото: Associated Press
Тілль Ліндеманн і Олена Макєєва / Фото: instagram.com/alena_makeeva

“Жінок відводять до кімнати, де вони мають здати свої мобільні телефони, їм дають горілку та закуски. Ліндеманн часто буває єдиним присутнім учасником гурту. Іноді він веселий і ввічливий, а іноді агресивний”, – пише німецька преса.

Наразі Менеджмент Rammestein проводить розслідування, для чого найняло спеціальну юридичну фірму. Першими кроками у цій справі стали звільнення Макєєвої з неофіційної посади та зміна концепції концертних заходів.

Тілль Ліндеманн і Олена Макєєва / Фото: instagram.com/alena_makeeva

На офіційній сторінці Rammstein в Instagram також з’явилося звернення до шанувальників, у якому учасники гурту зазначили:

“Публікації останніх днів викликали роздратування та питання у публіки та особливо у наших фанатів. Звинувачення дуже сильно вдарили по всіх нас і ми ставимося до них дуже серйозно. Ми говоримо нашим фанам: для нас важливо, щоб ви почувалися комфортно та безпечно на наших шоу – перед сценою та поза нею. Ми засуджуємо будь-які порушення та просимо вас: не вступати в публічне упередження будь-якого роду проти тих, хто висунув звинувачення. Ви маєте право на свою точку зору. Але й у нас, у гурту, теж є право – не бути упередженим” – йдеться у заяві.

Звернення Rammstein / Фото: instagram.com/rammsteinofficial

Нагадаємо, нещодавно з солістом Rammstein Тіллем Ліндеманном стався неприємний інцидент під час концерту у Вільнюсі. Музикант впав і боляче вдарився просто на сцені.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%