Новини

33 роки Незалежності: Українські зірки привітали з головним святом нашої держави

today24 Серпня, 2024 45

Background
share close

Сьогодні Україна святкує 33 роки Незалежності. Свої привітання Батьківщині та співгромадянам вже написали зірки українського шоу-бізнесу на сторінках своїх соцмережах.

Зокрема, фронтмен O.Torvald Женя Галич написав щире звернення до співвітчизників. Він нагадав, що боротьба з Росією досі триває.

Незалежна країна – в першу чергу, це країна незалежних людей! Людей, які своїми вільними поглядами, цінностями, принципами, діями та вчинками, доводять не тільки любов до своєї країни, але й ідентифікують себе в ній. Країна сильних, мужніх, вільних, сучасних людей. Боротьба триває, – зазначив Галич.

Євген додав, поки ми разом – ми сила.

Вічна слава всім, хто віддав свої життя за незалежність… Сили духу, терпіння, підтримки всім, хто обрав шлях боротьби й боронить країну, – підсумував виконавець.

До того ж він поділився новою світлиною з фронту. На рідкісному фото Женя Галич у військовій формі сидить на танку, де також можна побачити синьо-жовтий стяг.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenia Galich (@jenia_galich)

Привітав також співвітчизників гурт “Океан Ельзи” та його лідер Святослав Вакарчук.

“Незалежність підіймає на крилах, відповідальність не дає ці крила спалити. Маючи і те, і інше, можна долетіти до мети. З Днем Незалежності тебе, люба, рідна Україно! Разом до мети, разом до перемоги!” – написали музиканти.

Співачка KOLA записала зворушливе поетичне відео-звернення. Головний його лейтмотив – це надія на краще майбутнє для нас всіх.

Відео також й опублікував гурт ТНМК. Вони привітали українців з головним святом і наголосили, що саме Незалежність визначає майбутнє кожного з нас.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%