Новини

Український мерч: які бренди випускають продукцію із патріотичними ілюстраціями

today22 Березня, 2022 1118

Background
share close

Гроші від продажу бренди передають на підтримку української армії

Війна в Україні
Український військовий патріотичний мерч © instagram.com/dodosocks; instagram.com/postcard_sol
З початку військового вторгнення РФ в Україну до допомоги українським військовим приєдналася величезна кількість компаній та брендів. Хтось готує обіди для бійців та переселенців, хтось збирає самотужки і передає ЗСУ амуніцію, хтось перераховує гроші, отримані від продажів. До допомоги приєдналися і бренди, щоDodo Socks

Популярний український бренд шкарпеток із цікавими яскравими принтами запустив у продаж колекцію шкарпеток “До перемоги” з написами: “Паляниця”, “Бандера смузі”, “Батько наш Бандера”, “Слава ЗСУ” та інші. Гроші, отримані від продажу, бренд передає ЗСУ.

 

 

 

 

 

 

Магазин подарунків Gifty

Ти можеш знати про цей магазин за оригінальними подарунками на всі випадки життя. Нині у них можна купити патріотичні наклейки для гаджетів. Власники магазину віддають 25% своїх доходів на допомогу ЗСУ.

 

 

 

 

Авторська майстерня “СОЛЬ”

Це сімейний творчий проект Ольги та Олексія, які створюють авторський дизайн та ілюстрації для сувенірної продукції. Ти можеш подивитись на патріотичні роботи майстерні нижче. Майстри переводять 50% своїх заробітків на потреби ЗСУ.

 

 

 

 

Keep Style

Харківський бренд створив патріотичну капсульну колекцію “Мі з України”, що складається зі світшотів, хусток, худі та футболок. Бренд перераховує 95% своїх доходів на допомогу українській армії.

 

 

SIL’

Український бренд одягу разом із стартапом Holy Water створює NFT-картинки. Можна запропонувати і свою ідею картинки, яку дизайнери втілять у життя. Гроші від продажу віртуальних картинок будуть перераховані на криптогаманець ЗСУ. Зазначимо, що гейм стартап Holy Water запустив спільно із 500 українськими художниками проект зі створення NFT-колекції.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%