Війна в Україні

В Івано-Франківську презентують проєкт “Бойові ворони” від 102-ої бригади ТрО

today12 Квітня, 2024 35

Background
share close

У місті відбудеться презентація проєкту “Бойові ворони 102-ої” від івано-франківської 102 бригади ТрО. Подія запланована на вівторок, 16 квітня, у громадському ресторані Urban Space 100.

102 окрема бригада ТрО сформована переважно з мешканців Івано-Франківщини. З квітня 2022 року прикарпатські тероборонівці воюють на передовій, повідомляє Репортер.

Щодо презентації проєкту в Івано-Франківську, то вона відбудеться об 11:00.

презентація проєкту бойові ворони

“Щоб ефективніше берегти життя наших бійців та нищити ворога, ми запустили власне виробництво FPV-дронів та РЕБів. Зараз наше завдання – налагодити регулярне фінансування виробництва. Тож разом із фондом “Повернись живим” ми запустили підписку на підтримку бригади. А така фінансова підтримка потрібна постійно. Сподіваємося, що родини, друзі та земляки бійців бригади долучаться до цього важливого проєкту”, – розповіли у бригаді.

За інформацією воїнів, гроші з підписки акумулюються на рахунку фонду “Повернись живим”. Це гарантує їх 100% прозору витрату саме на закупівлю обладнання.

“На зустрічі поговоримо про нашу 102-гу бригаду, нагальні потреби, важливість підтримки та сам проєкт, відповімо на запитання. Чекаємо вас на зустрічі”, – додають у бригаді.

Сторінка бригади у Facebook

Сайт проєкту

Соцмережі проєкту “Бойові ворони” створені зовсім недавно, тож 102 бригада буде вдячна усім за підписку та взаємодію.

Instagram

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%