Новини кіно та ТБ

Дивіться перший трейлер біографічної стрічки про Емі Вайнгауз (ВІДЕО)

today13 Січня, 2024 40 1 1

Background
share close

Кінокомпанія StudioCanal представила перший трейлер біографічного фільму “Повертаючись до нормального життя” (Back to Black) про життя Емі Вайнгауз. Режисером фільму виступила Сем Тейлор-Джонсон, яка до цього зняла байопік “Стати Джоном Ленноном” і першу частину трилогії “П’ятдесят відтінків сірого” (2015).

Як повідомляється, фільм заглибиться в життя і кар’єру Вайнгауз, починаючи з її перших днів на початку 2000-х років як джазової музикантки в Північному Лондоні та закінчуючи її сходженням до слави як співачки, що отримала “Греммі” з такими хітами, як “Rehab” і “Back to Black”, пише Уніан Lite.

Образ Емі Вайнгауз у фільмі втілила 27-річна англійська актриса Маріса Абела, яка до цього зіграла невелику роль в кінохіті “Барбі” 2023 року і засвітилася в британських серіалах “Кобра” і “індустрія”. Роль колишнього чоловіка співачки Блейка Філдера-Сівіла, який надихнув її на написання найвідоміших хітів і попутно підсадив на наркотики, дісталася британському акторові Джеку О’Коннеллу (“Нескорений”, “Північні води”, “Феррарі”).

Роль батька співачки Мітчелла Вайнгауза виконав Едді Марсан (“Шерлок Голмс”, “Джентльмени”, “Бруд”), її мати Дженіс зіграла Джульєт Коуен (серіали “Це життя”, “Молокососи”), а бабусю Синтію – Леслі Менвілл (серіал “Корона”, фільм “Місіс Гарріс їде в Париж”).

Режисером фільму виступила Сем Тейлор-Джонсон, яка до цього зняла ще один байопік “Стати Джоном Ленноном” (2009), а також першу частину трилогії “П’ятдесят відтінків сірого” (2015). Сценарій до фільму написав Метт Грінхолг, який до цього також виступив сценаристом байопіку “Контроль” про життя фронтмена культової британської рок-групи Joy Division Іена Кертіса.

Прем’єра фільму в Британії запланована на 12 квітня 2024 року, в США – на 10 травня.

Дивіться трейлер фільму BACK TO BLACK:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%