Музичні новини

Антитіла презентують свою нову пісню “Мій сокіл” – саундтрек до гри “Death from Above”

today25 Травня, 2023 170

Background
share close

Гурт Антитіла презентує нову пісню двома мовами та відео до неї, які були створена спеціально для комп’ютерної гри німецько-фінського продакшену “Death from Above”. Українською пісня називається “Мій сокіл”.

Музичний стиль пісні “Death from Above”, українською – “Мій сокіл” відрізняється від попередніх композицій гурту Антитіла і є одним з найважчих у їхньому репертуарі. Він передає напружену атмосферу гри, переносить слухачів у світ бойових дій та небезпеки.

“Коли IT-компанія з Німеччини попросила нас створити пісню для гри – ми зацікавилися, тому що і самі любимо комп’ютерні ігри. Коли нам сказали, що гравці будуть перевтілюватися в українських пілотів-операторів безпілотників і знищувати ворога зверху, коли ми дізналися, що 70% доходу піде на підтримку Збройних сил України, у нас не було сумнівів, чи брати участь у цьому”, – коментує Тарас Тополя.

У відеокліпі до обох версій пісень музиканти зображають бойові дії, ситуації, з якими справді зустрічаються наші військові на передовій, але в анімованій формі. Вороги зображені як орки, свині та фактично нелюдські створіння, якими по суті вони є, і які дали назву новому явищу у всесвітній історії – рашизму. Ця символіка підкреслює глибокий зміст відео, де український пілот та оператор дрону, знищує ворога, який уособлює загрозу для свободи та незалежності.

У грі буде звучати як українська, так і англійська версії пісень. Більше того – серед персонажів гри з’являться учасники гурту Антитіла. Кожен зможе обрати персонажа, пілота, який керуватиме дроном, серед них будуть і п’ять музикантів гурту Антитіла.

Антитіла – Мій сокіл / Death From Above – дивитися онлайн кліп:

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%