Музичні новини

До Дня захисту дітей: Океан Ельзи та Alyona Alyona презентували спільну пісню “Країна дітей” (АУДІО)

today1 Червня, 2021 3456 4

Background
share close
Потужна присвята дітям України, які постраждали внаслідок війни, збройних конфліктів, терактів.
“Країна дітей” — перша спільна пісня “Океану Ельзи” та alyona alyona. Композиція випущена у Міжнародний день захисту дітей у двох версіях: оригінальна від гурту, більша гітарна, та м’якша від реперки. Альона Савраненко також написала частину тексту в обох версіях, автор основного вірша — письменник і поет Сергій Жадан, повідомляє Слух.
Кліп на пісню зняв Віктор Придувалов у місті Лисичанськ на сході України, а головними героями стали діти від 8 до 13 років, які проживають там.
“В останні пів року я почав вивчати хіп-хоп-культуру і класичний реп початку 90-х. І спробував уявити, що би було, якби я читав. Так і записав демо. А потім у мене з’явилася ще одна ідея: саме на цю пісню зробити дует з alyona alyona, тому що вона — не тільки нове актуальне покоління, але й мала стосунок до дітей, була вихователькою в садку, вона відчуває цю тему як ніхто інший”, — каже Святослав Вакарчук.
Усі кошти від монетизації “Країни дітей” будуть передані на благодійність, зокрема на допомогу дітям з орфанними (вродженими або набутими) хворобами та у фонд “Жовтий автобус”, що опікується творчою освітою дітей.
І це ще не все — “Океан Ельзи” випустили фрагмент пісні як NFT. Детальніше про це та види токенів читайте на Facebook-сторінці гурту.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%