Музичні новини

“Рішучіший, ніж Макрон”: Гурт Karta Svitu випустив пісню про пса Патрона (ВІДЕО)

today3 Серпня, 2022 560 2

Background
share close

Відомий пес Патрон став не лише героєм мемів, але ще і головним дійовим персонажем нової композиції. Як от в однойменній пісні гурту Karta Svitu.

Український музичний гурт Karta Svitu, створений Іваном Маруничем у 2020 році, випустив пісню “Пес Патрон” про найвідомішого собаку-сапера, пише Уніан.

“Пес Патрон став не просто одним із символів боротьби українців і запорукою щоденного підняття бойового духу. Але і законодавцем моди: “патронами” стали називати мало не всіх собак породи Джек-Рассел. Тому цією піснею ми вшановуємо не лише головного чотирилапого героя ДСНС, а й усіх цивільних собак, які приречені найближчим часом усюди чути у свій бік “о, Патрон!”,- написали музиканти під своїм відео.

“У нас з Патроном дні народження в липні. У нього 20 числа, у мене 28-го. Так що він старший за мене на 8 днів. У день народження я привітав його шматочком цієї пісні (хоча він би, мабуть, обрав краще шматочок ковбаси), і люди в соцмережах відразу зажадали повну версію треку. Ми з командою вирішили не тягнути кота за хвіст і записали в студії пісню про собаку. До речі, Патрончик привітав мене в Інстаграм з Днем народження теж. Ніколи ще собака не робила мене такою щасливою з часів виходу “101 далматинець” на VHS-касеті”, – прокоментував Іван Марунич, фронтмен Karta Svitu.

Дивіться кліп Karta Svitu — PES PATRON (ft. Айван Мароун):

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%